PIERRE CARDIN
DIGEL
OLYMP
BUGATTI
ETERNA
STRIESSNIG
BAUMLER
STYL
MEYER
LLOYD
CASA MODA
VENTI
BEN GREEN
CARL GROSS
RAIMONDO ALFIERI
W. WEGENER
DOMINIC
CALAMAR
FYNCH-HATTON
HAJO
REDPOINT
BUGATTI

Bugatti - RELAX You're dressed

Sportos kabátok divatos frissességgel – ezt az üzenetet tükrözik a Bugatti által felhasznált szövési technikák. A komplett kollekciót követi a divatosság ötvözve az eleganciával. A színek mindig harmónikusan vannak használva, az anyagok elegánsan összeválogatva.

Az elegáns sportosság változatlanul nagyon fontos szerepet tölt be a férfi divatban. Ebből az irányzatból bőséggel válogathat a ma férfia. Minden egyes ruha egy kis pluszt nyújt, mellyel összetéveszthetetlenné válik a Bugatti.

A különleges anyagok megválasztása igen fontos a Bugattinál. A megfelelő minőségű és innovative anyagok használatával selymességet, fényt, lazaságot és divatosságot tükrözhetünk minden termékünkre.

4 az 1-ben. Különleges kombinációkkal, kivehető bélésekkel a Bugatti kabát nem csak egy bizonyos szezonra alkalmas. Például egy könnyed gyapjú belsővel egy rövid kabát tökéletes az átmeneti időre is, ehhez még egy toll belső és már hordható a kabát télen is.

Kivéve a belsőket, máris van egy könnyed, melegebb időre is alkalmas kabátunk. Szinte természetesként említhető, hogy a felhsznált Microfaser anyag segítségével a külső kabát lélegzik és vízálló.

Zakók minden helyzetre

A Bugatti zakókínálata kiterjed a sportostól az egész különleges alkalmakig. Itt minden férfi megtalálja a számítását.

Aki inkább a sportosat, a lazát keresi, az a Casual Jackets sorozatot fogja választani, ezek szinte mind koptatottak, de mégis elegánsak. Stertch, foltgátlók és szélgátlók biztosítanak itt plusz pontokat.

A klasszikus zakók pamutból és kaschmirból, nem hivalkodó mintázattal készülnek. A szabásuk mondern, lágyan követve a test formáit.

A Bugatti ruhái garantálják viselőjének az értékállóságot és a teljes mértékű összhangot fellépésében.