PIERRE CARDIN
DIGEL
OLYMP
BUGATTI
ETERNA
STRIESSNIG
BAUMLER
STYL
MEYER
LLOYD
CASA MODA
VENTI
BEN GREEN
CARL GROSS
RAIMONDO ALFIERI
W. WEGENER
DOMINIC
CALAMAR
FYNCH-HATTON
HAJO
REDPOINT
STYL

A Styl Ruhagyár 2007-ben ünnepelte 55 éves fennállását. A Styl Rt a személyre szabott elegáns öltözékek megtervezésével és elkészítésével foglalkozik. Székhelye Vas megyében, Szombathelyen az Ipari Parkban, a Puskás Tivadar utcában található.

Vállalkozásunk 700 főt foglalkoztat, többségében szakképzett varró, vasaló és szabász munkatársakat. Naponta közel 1400 darab termék hagyja el gyártósorainkat. A magas minőségű felsőruházati kollekciókat főként Nyugat-Európai divatcégek megrendelésére gyártjuk.

A hölgyek termékeinket Escada, St-Emile, Orwell, Scapa, Bogner, Erny Van Reijmersdal, címkékkel találhatják meg főként az európai divatházakban.
Az urak Bäumler, Dormeuil, Kaiser, Louis Feraud, Bogner, Les-Hommes, Paul Smith, Dolzer, Regent, Tombolini márkacímkés termékeinket viselik.
Saját fejlesztésű modelljeinket STYL márkanévvel forgalmazzuk.

Termékeink a legjobb minőségű szövetek felhasználásával készülnek. Széles méretválasztékunknak és egyedi gyártási szolgáltatásunknak köszönhetően egyéni testméretekre szabott termékek is elhagyják gyártósorainkat. Termékpalettánk mindig az aktuális divatirányzatot nyújtja és széles modellválasztékot mutat be.

Cégünknél a szellemi és fizikai dolgozók egyedülálló munkája eredményezi azt, hogy a vásárlók kezébe kifogástalan termék kerüljön.

Üzemünkben a fejlett technikát szakértő kezek segítik, melyekben benne rejlik mindaz a tudás, mellyel hajdan a régi szabómesterek dolgoztak. A termék előállítását kísérő folyamatokat képzett és tapasztalt kollégák irányítják. Tudásunkat megosztjuk egymással és a pályakezdőkkel. A Styl Rt. jó kapcsolatot ápol a ruhaipari tanulók képzőhelyeivel és számos felsőoktatási intézményből érkezett végzős hallgató szakmai vezetését vállalja.